Mi is az az MVP?

A startupoknál gyakran előfordul, hogy először egy Minimum Viable Product-okat (MVP) azaz minimálisan működőképes terméket hoznak létre.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 27.
Mi is az az MVP?

Hogyan generálhatunk választ a hideg e-mailekre?

Napjainkban a személyes találkozók csökkenésével, egyre inkább teret nyertek a hideg e-mail üzenetek küldése. Ez az egyik járható útja annak, hogy egy vállalat be tudja mutatni önmagát és kínálatát a potenciális vásárlók és partnerek számára.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 24.

Mi is az a Black Friday?

Az elmúlt napokban valószínűleg rengetegszer hallotta a fekete péntek kifejezést. Ezekben a napokban a különböző webshopok kedvezményes “black friday” ajánlatai lepték el az internetes felületeket. De mi is az a fekete péntek?

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 20.

Téli motiváció

Korábbi bejegyzésünkben 👈 összegyűjtöttünk néhány olyan tippet, amik segítségével könnyebben át lehet vészelni a nyár elmúlása után érkező őszi fáradtságot. Most a tél közeledtével olyan praktikákat szedtünk össze, amikkel motiváltabb és produktívabbak lehetünk az egyre sötétebb és borongósabb idő ellenére.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 17.

Babonák és hiedelmek az üzleti világban

Péntek 13.-a alkalmával arra gondoltunk, összegyűjtünk néhány olyan hiedelmet a világ különböző tájáról, amit az üzleti élettel kapcsolatosan tartanak.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 13.

Az elégedett ügyfelek nem nézik meg versenytársa ajánlatait

Leegyszerűsítve a vevői elégedettség azt jelenti, hogy az emberek mennyire elégedettek az Ön vállalkozásától kapott termék vagy szolgáltatás minőségével.A vevői visszajelzések gyűjtésének egyik leghatékonyabb módszere a felmérések.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 6.

Miért hasznos a home office munkavégzés?

Amikor a munkáltatók a távmunka lehetőségét nyújtják, azzal mindenki nyer. Természetesen vannak olyan pozíciók, amit feltétlenül az irodában ülve kell betölteniük. De a technológiának és a rugalmasságot átfogó perspektívák váltásának köszönhetően nyugodtan mondhatjuk, hogy jelenleg a távmunka korát éljük.

Réti-Balogh Barbara
Sales támogató
2020. november 6.

További érdekes tartalmakért kövessen minket a oldalunkon és , vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hetente legfeljebb 1 hírlevelet küldünk, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Az Ön igényeire fejlesztve

Próbálja ki az Onbox rendszerét